Yataklar

Flexicube Kids - Çocuk Yatağı

Boyut
8.000,00 TL

Flexicube Kids - Çocuk Yatağı

Sertlik Derecesi
Yumuşak Orta Sert Sert

Kendi yataklarında uyumak istemeyen çocuklarımıza hem kendileri yapabilecekleri hem de rahat ve derin

bir uykuya sahip olacakları bu yatağı hediye ederek onları kendi yataklarında uyumaya teşvik edebilirsiniz.

Bir düşünsenize gece uyuyacağı yatağı birlikte yapacaksınız.

Kulağa çok eğlenceli geliyor değil mi?


Ashly Yatak’tan sipariş vereceğiniz ürünlerinin kargoya verilme süresi 3 iş günüdür. Yatak siparişlerinizde siparişini verdiğiniz yatağın stok durumuna ve üretimine göre 5-21 iş günü sürmektedir.

Bu süreler stokların durumuna göre artıp azalabilmektedir.

Siparişinizin durumunu Hesabım —> Siparişlerim kısmından kontrol edebilirsiniz. Tüm süreçler size mail ve sms ile bildiriliyor olacaktır.

Satın aldığınız ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

İadeler faturası ile, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır. Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı. İade edilecek ürünün etiketi üzerinde olmalıdır. Ürüne ait tüm aksesuarlar, ürünle iade edilmelidir. Ürün kullanılmamış, zarar görmemiş, yeniden satılabilir özelliğini kaybetmemiş olmalıdır. Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli. Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Ev Tekstili ürünü iadelerinizde ürünü MNG Kargo ile gönderilmelidir. İade gönderilerinde kargo bedeli alınmamaktadır. Size verilen müşteri kodu ile, MNG Kargo kuryesine ücret ödemeden iadenizi teslim edebilirsiniz.

Yatak iadeleriniz için Müşteri temsilcimizi arayarak ilgili süreçleri başlatabilirsiniz.
Ödeme Seçenekleri Yükleniyor...
Array ( [__ci_last_regenerate] => 1714197950 [lang] => tr [cur] => TL )

Ürünlerimiz tek taraflı kullanıma uygundur, yazlık kışlık ayırımı yapılmasına gerek yoktur.

Yataklar özel ölçülerde hazırlanabilir. Bunun için destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Ürünün kılıfı fermuarlı ve çıkarılabilir özelliktedir. Çıkardıktan sonra 30’C de hassasyıkama yapılabilir veya kuru temizleme ile temizlenebilir. Kurutma makinesine atılmasınıtavsiye etmiyoruz. Sererek kurutulmasını öneririz.

Ürününüz vakumlanmış ve silindir haline getirilmiş olarak teslim edilmektedir. Bu sebepletüm ambalajlarını çıkardıktan sonra maksimum 4-24 saat içerisinde olması gerektiği formuna dönecektir. İlk 2 saat geçtikten sonra ürününüzü kullanabilirsiniz.

Omurga sağlığı için omurganın doğal pozisyonunu koruyan yataklar tercih edilmelidir. Sert yataklarda bel boşluğu oluşur ve göbeğiniz belinize baskı yaparak sabah bel ağrısı ile uyanmanıza sebep olur. Çok yumuşak veya çok sert yataklar sağlıklı bir uykunun oluşmasını engeller. Tüm yataklarımız fazla gömülmeye sebep olmayan yumuşaklıkta veya bel ağrısını yaratmayacak şekilde uygun sertlikte üretilmektedir.

Ürünlerimiz üretimden dolayı oluşacak hatalara karşı 10 sene garanti kapsamındadır.

Ürünün elinize ulaştığında kılıfının yırtık olması, fermuarının bozuk olması, 10 sene içindesünger kısmında kesimlerinden dolayı yırtık oluşması, süngerin çökmesi, üretim kaynaklı hatalardır. Daha detaylı bilgi için destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Yatakların taşıma kapasitesi, 200kg ‘a kadardır . Daha yüksek ağırlıklar için iletişime geçebilirsiniz. Not : Çift kişilik yataklarda bu kapasite ayrı ayrı düşünülmelidir. Eşlerin ikisi de ayrı ayrı 200kg ağırlıkta olabilir.

Eşler farklı farklı modellerde, ölçülerine uygun tek kişilik yatakları tercih edebilirler,fabrikamızda birleştirme işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Bunun için satın alım sonrasıiletişime geçebilirsiniz. Farklı ölçüler için yine destek ekibimiz yardımcı olacaktır.Yataklar, içerisinde yay barındırmadığı için modellerin farklı olması herhangi bir sorunteşkil etmeyecektir. Gerekli birleştirmeler sonrası tek kılıf ile ürün size teslimedilecektir. Dilerseniz ayrı ayrı iki model birleştirilmeden de ayrı iki kılıf ile hazırlanabilmektedir.

İsteğe özel yatak modeli üretilebilmektedir. Bunun için detaylarınızı destek ekibimiz almakta ve size özel yapılan çizimler gönderilmektedir. Ardından model satın alınmaya karar verildi ise havale ödemesinden sonra ürününüz üretime başlanarak en kısa sürede sizeulaştırılacaktır.Özel üretim yatakların termin süreleri sitemizdeki modellerden biraz daha uzun sürebilir.

Ashly bir SPM Sünger markasıdır. SPM Sünger medikal hasta yatağı üretiminde Türkiye’nin tekfirmasıdır. Ürünler 24 saat yatan ve hareket kabiliyeti olmayan hastaların kullanımına uyguntasarlanmaktadır. Ev yataklarında da aynı özellikler gözetilerek, yüksek kalite, ve medikalcihaz normlarına uygun süngerler kullanılmakta ve katmanların birleşimi su bazlıyapıştırıcılarla sağlanmaktadır.
Tasarımlar tamamen vücut anatomisine uygun olarak yapılmakta ve medikal sektördeki yıllarıntecrübesi ev yataklarımıza da aktarılmaktadır.