Yat ve Tekne Yatağı Nedir, Nasıl Olmalıdır?

Yat ve Tekne Yatağı Nedir, Nasıl Olmalıdır?

Yat ve Tekne Yatağı Nedir, Nasıl Olmalıdır?

Söz konusu yatak olduğunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip yatak çeşitleri ile karşılaşabiliyoruz. Bu kategorilerden en öne çıkanı ise yat yatağı, tekne yatağı, gemi yatağı gibi isimlerle anılan yat ve tekne yataklarıdır.

Nasıl ki insanlar evlerindeki yatak odası ölçülerine göre veya hem sağlıklarına hem de isteklerine uygun özelliklerde yatak arayışı içine giriyorlarsa tekne, yat ve gemiler için de en uygun ve ideal yatağı bulmak bu arayışı yapan kişiler için son derece önemlidir.

Yat Yatağı Nedir?

Yat yatağı; tamamen yatlara özel olarak üretilen bir yatak türüdür.

Özel üretim yataklar arasında yer alan yat yatakları gerek ölçüleri gerek taşıdığı konfor özellikleri ile tamamen yatlara özel olarak tasarlanıp üretilmektedir.

Tekne Yatağı Nedir?

Tekne yatağı, tamamen teknelere özel olarak üretilen bir yatak türüdür ve yat yatağı ile aynı özelliklere sahiptir.

Tekne yatakları çoğu zaman yat yatakları veya yat ve tekne yatakları gibi isimlerle lanse edilebilmektedir çünkü tekne ve yat yatağı arasında aslında çok öne çıkan bir fark bulunmamaktadır. Hem tekne yatağı hem de yat yatağı olarak adlandırılan yatak modelleri, tekne ve yatta yatabilmek için karşılaması gereken tüm özellikleri karşılamaktadır.

Tekne yatağı ve yat yatağı dışında tekne ve yat yatakları ayrıca gemi yatağı olarak da bilinen bir yatak çeşididir. Tüm bu yatakların ortak özelliği tekne, yat ve gemi gibi su yüzeyinde duran ve hareket eden deniz araçlarında sağlanabilecek en iyi yatak konforunu sağlamaktır.

Yat ve Tekne Yatağı Nasıl Olmalıdır?

Yat ve tekne yatağı modelleri, adından da anlaşılacağı üzere tamamen yat ve teknelere özel üretilen yataklardır ve taşıdığı birtakım özellikler bulunur.

Her şeyden önce tekne ve yat yataklarının uzun deniz yolculukları durumunda korozyona karşı dayanıklı olması gerekmektedir. Ayrıca tekne ve yat gibi su yüzeyinde duran ve rüzgâra bağlı deniz dalgalarına karşı yatış pozisyonundayken hem vücudun alacağı pozisyonu koruması hem de dalgaların verdiği sallantı hissiyatını minimize etmesi gerekmektedir.

Her ürün kategorisinde olduğu gibi tekne ve yat yataklarında da aynı özelliklere sahip ancak kalite olarak ayrışan ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Tekne ve yat yatakları arasında basit, sade ve standart denilebilecek yatak modelleri de bulunabiliyorken Premium kategorisine giren ve sahip olduğu özellikleri en iyi şekilde yansıtan yatak türleri de bulunuyor.

Deniz şartlarını birebir karşılayacak tekne ve yat yatakları araştırıldığında Ashly’nin bu konuda sektörün en iyisi olduğunu ve üretimi sağladığı tekne ve yat yatağı ürünlerinde üst düzey bir ürün sunduğunu görebilirsiniz.

Ashly Bedding tekne ve yat yatakları, deniz tutkunu olup teknesi veya yatı ile sürekli denizde vakit geçirmek isteyen kişilere sunulabilecek en iyi yatakları sunmaktadır. Ashly Bedding tarafından üretilen tekne ve yat yatakları, sahip oldukları visco süngerler sayesinde yatak kişinin doğru pozisyonu almasını sağlar ve bası noktalarında oluşabilecek direnci büyük oranda azaltır.

Deniz şartlarının yanı sıra marine şartlarına da uyumlu olarak üretilen Ashly tekne ve yat yatakları, korozyona karşı dayanıklı oldukları gibi sahip oldukları anti bakteriyel katman ile uzun süreli hijyen sağlarken koku oluşumunu önlemektedir. Ek olarak sahip oldukları antialerjik, anti bakteriyel, su geçirmez ve yanmayan kılıfları ile Ashly Bedding tekne & yat yatakları kullanıcılarını nemden ve bakterilerden korumaktadır.

Kalitesi ve uzun ömrü ile sektörün ve kategorisinin en iyi yatakları olan Ashly yat ve tekne yatakları, sahip oldukları teknik özelliklerin yanı sıra ayrıca şıklığı ile yer aldığı tekne ve yatlara Premium bir görüntü kazandırmaktadır.

Eğer bir tekne yatağı, yat yatağı veya gemi yatağı arayışınız bulunuyorsa Ashly ihtiyacınıza uygun fiyat ve çeşitli taksit seçeneklerine sahip Ashly tekne ve yat ürünleri ile yanınızda! Tek yapmanız gereken Ashly Tekne ve Yat Yatakları kategorisine giderek tekne, yat ve gemi yatağı modellerini incelemeye başlayıp rahat ve güvenli bir uyku deneyimini Ashly kalitesinde yaşamak olacaktır.